Зеленський закликав українців долучитись до складання його передвиборчої програми

Зеленський закликав українців долучитись до складання його передвиборчої програми

Фото: ТСН.ua

У такий спосіб він хоче піти шляхом, відмінним від "старих політиків".

Володимир Зеленський, який оголосив про намір балотуватись у президенти, закликав українців приєднатися до складання його передвиборчої програми.

Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Мені здається, старі політики живуть простим дуже принципом: ні в кого нічого не запитали, багато пообіцяли, нічого не зробили", - вважає Зеленський.

Наша програма. Крок 1. Зробимо це разом! #зробимоцеразом #ze2019

Опубліковано Владимиром Зеленским Вівторок, 8 січня 2019 р.

Водночас запевняє: він зробить інакше. "Ми напишемо мою програму разом з тобою. Ми напишемо разом з людьми, всією країною потім знайдемо шляхи вирішення всіх проблем, а потім – втілимо їх у життя ", - обіцяє Зеленський.

"Отже, крок номер один: напиши, будь ласка, 5 основних проблем України, які хвилюють саме тебе. Напиши, почнемо з цього", - підсумував лідер "Студії Квартал-95".

Нагадаємо, про свій намір йти у президенти України Володимир Зеленський оголосив у прямому ефірі каналу 1+1 у новорічну ніч. Згідно з останніми соцопитуваннями, в президентських перегонах Зеленський входить до трійки лідерів разом з Юлією Тимошенко та Петром Порошенком.

1 січня Зеленський анонсував сайт, на якому можуть реєструватись охочі приєднатись до команди. Головний критерій - людина не повинна бути пов'язана з політикою.

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація