Зеленський запустив влог, у якому буде висвітлювати перебіг передвиборчої кампанії і приватне життя

Зеленський запустив влог, у якому буде висвітлювати перебіг передвиборчої кампанії і приватне життя

Фото: УНІАН

Зеленський також планує розповідати про приватне життя.

Шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський запустив медіа-проект - влог Зе! Президент Слуга народу, де буде оприлюднувати своє життя і життя своєї команди.

Про це повідомила прес-служба Зеленського.

У влозі, зокрема, він буде висвітлювати про перебіг передвиборчої кампанії, роботу над політичною програмою, зустрічі з експертами, наради в штабі, обговорення ідей для рекламної кампанії, пошук джерел фінансування, зйомки в серіалі Слуга народу, робота в студії Квартал 95, гастролі, концерти і спілкування з друзями, спортивні тренування і особисте життя.

За словами самого Зеленського, "це історія про те, як звичайний громадянин нашої країни йде в політику, але при цьому залишається людиною, без кулуарних договорняків".

#Зе!Президент! VLOG! Підписуйтесь на наш канал https://www.youtube.com/watch?v=OH1ShRMlbHI&feature=share

Опубликовано Владимиром Зеленским Суббота, 26 января 2019 г.

Як відомо про свій намір йти у президенти України Володимир Зеленський оголосив у прямому ефірі каналу 1+1 у новорічну ніч. Згідно з останніми соцопитуваннями, в президентських перегонах Зеленський входить до трійки лідерів разом з Юлією Тимошенко та Петром Порошенком.

1 січня Зеленський анонсував сайт, на якому можуть реєструватись охочі приєднатись до команди. Головний критерій - людина не повинна бути пов'язана з політикою. Документи до ЦВК Зеленський подав у свій день народження, 25 січня. У цей же день він оприлюднив свою передвиборчу програму.

Зеленський у свій день народження офіційно зареєструвався кандидатом у президенти

Зеленський у свій день народження офіційно зареєструвався кандидатом у президенти
Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація