Зеленський заявив, що хоче переїхати з Банкової у разі перемоги на виборах

Зеленський заявив, що хоче переїхати з Банкової у разі перемоги на виборах

Володимир Зеленський / Фото: УНІАН

Звичну адміністрацію кандидат хоче замінити на відкритий офіс.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський в інтерв’ю "РБК-Україна" заявив про те, що хоче з’їхати з Адміністрації президента на Банковій у Києві, якщо здобуде перемогу у другому турі виборів.

"У нас є можливість розібратися з Адміністрацією президента, як мінімум. Чим там взагалі люди займаються зараз? Чому їх так багато? Куди йдуть такі гроші? Звідки такі бюджетні витрати на Адміністрацію?", - поцікавився він.

Зеленський додав, що закликав членів своєї команди шукати відкритий офіс для роботи. 

"Дуже хочу (з’їхати з Банкової – Ред.). Я сказав своїм хлопцям - шукаєте якийсь оупен-спейс, якийсь юніт цікавий", - додав він.

Також кандидат у президенти наголосив, що не планує користуватися президентською резиденцією, бо не бачить у них сенсу. Він навів приклад, що у європейських країнах старі резиденції використовуються для екскурсій. Окрім цього, Зеленський пообіцяв не перекривати дороги для проїзду містом, якщо переможе на виборах.

"Не знаю, але затори - це жах. Ну чому через політиків повинні страждати люди? Є два варіанти. Перший. Я перенесу туди резиденцію, де немає заторів. Просто перенесу з Києва. Ну якщо я зрозумію, якщо мені з безпеки скажуть, що так не можна. Ти тут прийшов, купа кланів хочуть тебе вбити, значить, перенесемо за місто...", - додав він. 

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Увечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. За даними обробки 100% електроних протоколів ЦВК Зеленський набрав 30,24%, а Порошенко - 15,95%  голосів виборців. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. 

15 квітня у штабі Порошенка повідомили, що між представниками НСК "Олімпійський" і штабами кандидатів досягнуто домовленості про оренду стадіону для проведення дебатів 19 квітня. Увечері того ж дня Зеленський записав нове відеозвернення, в якому розповів про старт розповсюдження квитків на дебати. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

 

 

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація