Зеленського оштрафували за порушення таємниці голосування

До його штабу прийшла поліція.

21 квітня кандидата у президенти Володимира Зеленського оштрафували за порушення таємниці голосування.

Про це повідомляє кореспондентка ТСН Валерія Ковалінська.

Поліція завітала до штабу претендента на посаду очільника держави та виписала штраф.

Новый президент - новые правила. Все должны жить по закону! Зеленскому вручают протокол об административном нарушении за то, что показал бюллетень.

Опубліковано Дмитрієм Разумковим Неділя, 21 квітня 2019 р.

Раніше Зеленський показав свій бюлетень із хрестиком навпроти кандидата. У МВС тоді заявили, що поліція перевірить факт демонстрації бюлетеня і дасть правову оцінку інциденту.

У день другого туру виборів президента України спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 та 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон "Вибір країни", який будуть вести одночасно п’ятеро ведучих. О 21.30, коли в ефірі каналу розпочнеться суперфінал "Голосу країни", безперервна трансляція новин триватиме на YouTube-каналі та Facebook-сторінці ТСН. Всередині вокального шоу також заплановано два випуски ТСН, протягом яких глядачам "1+1" повідомлять про найактуальнішу ситуацію на поточний момент, а після завершення проекту, новини повернуться в ефір і триватимуть до першої ночі.

Рівно о 20.00 одразу після закриття виборчих дільниць глядачі ТСН зможуть дізнатися результати ексклюзивного екзит-полу ТСН. Як і у попередньому турі, його на замовлення каналу "1+1" проводитимуть дві авторитетні дослідницькі компанії – Kantar TNS та Info Sapiens. Методом особистого інтерв’ю планується опитати 20 тисяч респондентів, віком від 18 років, на виході з 600 виборчих дільниць по всій території України (окрім спеціальних та закордонних дільниць). Теоретична похибка вибірки становить не більше 0,7%. Методологія дослідження розроблялася згідно міжнародних стандартів, з урахуванням багаторічного досвіду працівників обох компаній у проведенні екзит-полів під час попередніх виборів в Україні. Під час прямого ефіру 21 квітня ТСН також повідомить результати національного екзит-полу. Новинна служба каналу "1+1" покаже реакції сторін, що перемогли та програли.

Зеленський проголосував і показав заповнений бюлетень

Зеленський проголосував і показав заповнений бюлетень

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація