Зеленському представили проєкт реорганізації АП: який він має вигляд

Зеленському представили проєкт реорганізації АП: який він має вигляд

Фото: скриншот з відео

Питанням поки що залишається, де люди зможуть реалізувати своє право на протест.

Адміністрація Президента хоче переїхати до Українського дому на Європейській площі в Києві. Там уже оприлюднили головні пункти реформування, серед яких перейменування АП в Офіс Президента та жодного навантаження на держбюджет.

Зеленському також представили проєкт того, який вигляд може мати реорганізована АП. Так, в новому офісі президента хочуть запустити фонтан, куди зможуть приходити люди відпочивати, а також коворкінги для громадян з ініціативами. Сама Адміністрація президента буде займати три поверхи.

Фото: скриншот з відео

Під час презентації Зеленський замріявся про відкриття "Старбаксу" в Офісі президента. "Я думаю "Старбакс" підуть нам назустріч, в Києві ж досі його нема", - сказав він. "Я думаю, що "Львівська кава" теж з цим впорається" , - пригамували президента творці проєкту.

Президенту запропонували два варіанти розміщення його кабінету. Із видом на Європейську площу або із видом на Дніпро. Зеленський надав перевагу виду на людей та Європейську площу. "Так, тут будуть горіти вікна, і люди будуть бачити, як президент працює", - підтримали його розробники.

Фото: скриншот з відео

Зеленському також показали, який АП може мати вигляд з середини. За словами творців проєкту реорганізації, велика кількість скла всередині символізує прозорість роботи.

Фото: скриншот з відео

Своєю чергою Зеленський наголосив, що Офіс президента має бути інклюзивним і обладнаним усім для цього необхідним.

Фото: скриншот з відео

Питанням поки що залишається, де люди зможуть реалізувати своє право на протест. "Ми це опрацюємо, тут транспортне питання. Не можна допустити аби маленька групка людей блокувала місто", - заявили розробники.

Нагадаємо, президент переїжджає разом з усім своїм офісом, який вже згодом перестане називатися адміністрацією. Точніше, переїдуть не всі, бо Володимир Зеленський анонсував великі скорочення у власному апараті. Після переїзду в помпезних залах, ремонт яких обходився попередникам у мільйони, теперішня команда хоче розвісити картини – на місці адміністрації буде художній музей. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація