Життю Зеленського через роботу понад 20 разів загрожувала небезпека – віцепрем’єр

Життю Зеленського через роботу понад 20 разів загрожувала небезпека – віцепрем’єр

Фото: president.gov.ua

Федоров переконаний, що насильство - це реакція на роботу президента.

Віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров коментуючи обстріл автівки першого помічника президента Сергія Шефіра, розповів, що життю Володимира Зеленського через роботу понад 20 разів загрожувала небезпека. 

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. 

"За інформацією від СБУ, вже було понад 20 загроз життю самому Володимиру Зеленському. Подібне насильство — це реакція на системну роботу президента і команди проти тих, хто заробляв з бюджету України десятки років. Ці бандити не звикли, що з їхньою думкою не погоджуються, не сідають за стіл переговорів. Тоді вони дістають своїх ручних політиків і атакують у медіа, намагаючись зупинити зміни, а коли це не працює — беруться й за автомати", - написав Федоров. 

Також віцепрем’єр наголосив, що його дивує поведінка "опозиціонерів нібито з європейськими цінностями, які примудряються перекрутити, працюючи чітко за темниками, в своїх політичних інтересах". 

"Упевнений, що ця ситуація ще більше консолідує команду. Потрібно пережити цей етап опору, зламати його — і швидкість розвитку буде в геометричній прогресії", - наголосив Федоров. 

Нагадаємо:

Новини України: що відомо про першого помічника президента Сергія Шефіра

Новини України: що відомо про першого помічника президента Сергія Шефіра

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація