Жодних системних порушень під час голосування поки не фіксували – ЦВК

Жодних системних порушень під час голосування поки не фіксували – ЦВК

Фото: УНІАН

На дільницях помічали спроби сфотографувати бюлетень, а також випадки підвезення громадян.

Наразі системних порушень під час голосування на виборах президента України не фіксували.

Про це заявила секретар ЦВК Наталія Бернацька, передає УНІАН.

"Є поодинокі випадки, але вони є класичними для будь-якого голосування та будь-якої виборчої кампанії", - додала Бернацька.

Вона уточнила, що фіксуються випадки, коли виборці фотографують результати свого волевиявлення, а також поодинокі випадки підвезення громадян до дільниць.

Водночас загалом вибори відбуваються у стандартному режимі, наголосила секретар ЦВК. Вона висловила надію, що до 20:00 все відбуватиметься в такому самому режимі.

Нагадаємо, станом на 15 годину поліції повідомили про 950 різноманітних порушень. Найбільше повідомлень – 68 – стосуються незаконної агітації. Крім того, до поліції повідомлено про 42 випадки фотографування виборчих бюлетенів. У двох областях скаржились на підвезення виборців. Окрім цього, у соцмережах здійнявся скандал через "ручки з чорнилами, які зникають" на столичній дільниці.

Фотографування з бюлетенями та зламані урни: що відбувається на виборчих дільницях в Україні

Фотографування з бюлетенями та зламані урни: що відбувається на виборчих дільницях в Україні

Зазначимо, 31 березня ТСН проведе 7-годинний марафон, який розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих. Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушення під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація