ЗМІ назвали причину візиту терориста Захарченка до Кремля

ЗМІ назвали причину візиту терориста Захарченка до Кремля

Олександр Захарченко / Фото: Getty Images

Бойовик поїхав до РФ, прикриваючись ювілеєм скандального Кобзона. 

Ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка викликали до адміністрації президента РФ Володимира Путіна через занепокоєння щодо можливого введення миротворців ООН на Донбас. Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловила російський опозиційний політик Ольга Курносова.

Повідомлялося, що Захарченко поїхав до Москви нібито через 80-річний ювілей симпатика "ДНР" - співака Йосипа Кобзона. Однак Курносова вважає, що це – лише привід.

"Ситуація навколо самопроголошених республік загострюється. Ситуація навколо миротворців перебуває  на піку. Кремль стурбований. В тому числі і позицією Трампа (президента США – Ред.), яка практично збігається з позицією України, і тим, що голосування по миротворцям може бути здійснено Генасамблеєю ООН, що виключить можливість накладення вето" , - наголосила вона.

На думку політика, у Кремлі Захарченко даватимуть вказівки.

"Кобзон - це лише привід, а причина в необхідності дати Захарченко вказівки, як вести себе в найближчим часом", - додала Курносова.

Нагадаємо, раніше маріонетковий ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що готовий обговорювати з Києвом умови перебування миротворчої місії на Донбасі

"Ми ж маємо на увазі наступне: це охорона місії ОБСЄ. Це не пряма миротворча місія. І ми готові обговорити з Києвом ці умови щодо перебування місії", – сказав ватажок бойовиків, повторивши слова президента РФ Володимира Путіна. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація