"Знявся там як гість". Арахамія розповів, як потрапив на "Битву екстрасенсів"

"Знявся там як гість". Арахамія розповів, як потрапив на "Битву екстрасенсів"

Фото: УНІАН

Депутат був запрошеним гостем-мільйонером.

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, як став гостем на шоу "Битва екстрасенсів". Він був запрошеним гостем-мільйонером під псевдонімом Девід Браун.

Про це нардеп заявив в ефірі телеканалу Zik.

Арахамія каже, що взяти участь у шоу його привабила цікавість, і не розуміє, чому це викликало резонанс. "Це ж публічна інформація, відкрита. Був сюжет десь півтора чи два роки тому. Люди зателефонували, кажуть: "Хочемо Вас запросити як гостя", - сказав депутат. 

Він каже, що ніколи не дивився цієї телепрограми, а тому захотів перевірити, яка кількість українців дивиться шоу. "Ніхто не попереджав, прийшов і знявся там як гість. Потім кілька сотень моїх друзів, які ніколи б не визнали, що вони це дивляться, говорили, що мене бачили в "Битві екстрасенсів", - розповів Давид Арахамія.

Як повідомлялося раніше, лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія знявся у шоу "Битва екстрасенсів" на українському телеканалі СТБ. Він був запрошеним гостем-мільйонером під псевдонімом Девід Браун. Під час передачі глава фракції "Слуга народу" підтвердив, що він дійсно мільйонер і розповів, чим займався на той момент. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація