Звідки iPhone при такій зарплаті? Зеленський влаштував силовикам "рознос" і анонсував указ про боротьбу з контрабандою

Звідки iPhone при такій зарплаті? Зеленський влаштував силовикам "рознос" і анонсував указ про боротьбу з контрабандою

Фото: Associated Press

Президент дав зрозуміти, що налаштований дуже рішуче.

Ті працівники митниці, прикордонної служби та інших правоохоронних структур і органів державної влади, які не можуть зупинити контрабанду, мають звільнитися зі служби. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час наради з  питань облаштування прикордонної, митної та дорожньої інфраструктури на Закарпатті.

Володимир Зеленський провів нараду з питань облаштування прикордонної, митної та дорожньої інфраструктури. Ужгород / 06.07.2019.

«Контрабанда має бути знищена. А тим, хто її «кришує», треба хвилюватися вже зараз»: Президент України Володимир Зеленський в Ужгороді провів нараду з питань облаштування прикордонної, митної та дорожньої інфраструктури. Розмова була відвертою і жорсткою.

Опубліковано Офіс Президента України Субота, 6 липня 2019 р.

В Офісі президента назвали розмову відвертою і жорсткою. "Я ж не кажу, що ви хабарі берете – порядні, чесні люди, напевне, я так думаю. У мене просто запитання: якщо ви не можете це зупинити, чому ви там працюєте?", - звернувся глава держави до посадовців. "Дуже маленькі заробітні плати. Навіщо ви це робите?", - спитав Зеленський. І поцікавився, звідки у присутніх посадовців iPhone при їхньому рівні офіційних доходів.

Також Зеленський наголосив, що в понеділок з’явиться указ про боротьбу з контрабандою. "Країна точно буде інша. Я хочу всіх попередити, що відчуття, що у нас тільки новенький Баканов, а інші правоохоронні органи ми не контролюємо, пройде після виборів. У нас буде своя прокуратура, будуть нормальні відносини з Нацполіцією. Тому я вам всім пропоную почати працювати, як нормальні люди", - наголосив глава держави.

Як повідомлялося, присутність у президентському оточенні під час поїздки в Закарпатську область керівників Служби безпеки України, Офісу президента, митних і фіскальних служб є сигналом рішучих намірів нової владної команди боротися з контрабандою. Так пояснив сам Зеленський. "Ви не хвилюйтеся, ми вас будемо підтримувати обов'язково. Хвилюватися, я думаю, зараз будуть люди, які займаються контрабандою і "кришують" цю контрабанду. Це головний привіт вам з Києва, і чому ми приїхали в такому складі", - сказав він під час представлення нового голови Закарпатської облдержадміністрації.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація