127 м'ячів головою, 113 - з пенальті. Роналду показав відео всіх голів за кар'єру

127 м'ячів головою, 113 - з пенальті. Роналду показав відео всіх голів за кар'єру

Фото: Associated Press

Кріштіану досягнув приголомшливої позначки в 700 голів.

Форвард туринського "Ювентуса" та збірної Португалії Кріштіану Роналду забив 700-й гол у кар’єрі.

Ювілейним м’ячем гравець чинних чемпіонів Європи відзначився у воротах збірної України в матчі кваліфікації Євро-2020. На 72-й хвилині Кріштіану з 11-метрової позначки переграв Андрія Пятова. Проте, цей гол не врятував португальців від поразки - 1:2.

Роналду поділився яскравою колекцією своїх голів в Instagram, додавши красномовний підпис.

"Гордий, що забив 700-й гол в моїй кар’єрі. Я хотів би подякувати усім, хто допоміг мені досягти цієї мети.Сьогодні ми не отримали бажаного результату, але разом виборемо право зіграти на Євро-2020", - написав Роналду.

Видання Goal підрахувало всі м’ячі Кріштіану, розділивши їх за клубами, турнірами та частинам тіла, якими забивав Роналду.

Більшу частину м'ячів нападник поклав за "Реал" - 450, а за рідний "Спортинг", який планує перейменувати стадіон на честь Кріша, - всього п'ять. За збірну Португалії зірковий футболіст відзначався 95 разів.

Крім того, Роналду забив 442 голи правою ногою, 129 - лівою, 127 - головою, 113 - з пенальті, а також 55 разів вражав ворота суперників ударами зі штрафних.

Нагадаємо, Кріштіану є найкращим снайпером європейських збірних в історії. Більше Роналду на рівні збірних забивав лише нападник збірної Ірану Алі Даеї - 109 м'ячів.

Наступна публікація