15-річний "новий Мессі" встановив унікальний рекорд Чемпіонату Іспанії

15-річний "новий Мессі" встановив унікальний рекорд Чемпіонату Іспанії

twitter.com/goal

Лука Ромеро побив досягнення, яке трималося 81 рік.

Матч 31-го туру Чемпіонату Іспанії між мадридським "Реалом" і "Мальоркою" увійшов до історії.

На 84-й хвилині у складі гостей на заміну з’явився півзахисник Лука Ромеро. Аргентинець у віці 15 років 219 днів став наймолодшим футболістом, який виходив на поле у поєдинках Ла Ліги.

Як повідомляє портал Goal.com, Ромеро побив досягнення захисника "Сельти" Сансона, який в грудні 1939-го дебютував у Чемпіонаті Іспанії у віці 15 років 255 днів.

Цікаво, що юного аргентинського таланта "Мальорки" через прекрасний дриблінг і добре поставлений удар з лівої ноги вже зараз порівнюють зі знаменитим співвітчизником, капітаном "Барселони" Ліонелем Мессі.

Поєдинок "Реал" - "Мальорка" закінчився перемогою команди Зінедіна Зідана з рахунком 2:0. У першому таймі відзначився Вінісіус Жуніор, а в другому розкішним ударом зі штрафного забив капітан "вершкових" Серхіо Рамос.

  • За 7 турів до кінця чемпіонату "Реал" і "Барселона" мають однакову кількість набраних очок (по 68), але мадридці лідирують у Ла Лізі через перевагу за додатковими показниками. Між командами вже не буде очної зустрічі.
  • 27 червня "синьо-гранатові" зіграють в гостях з "Сельтою", а "вершкові" на наступний день на виїзді протистоятимуть "Еспаньйолу".

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що "Реал" подав скаргу до керівництва ліги через календар чемпіонату.

Повʼязані теми:

Наступна публікація