Англійський клуб отримав кругленьку суму штрафу через шпигування за суперниками

Англійський клуб отримав кругленьку суму штрафу через шпигування за суперниками

Фото: twitter.com

Головний тренер не вважає цю дію протизаконною.

Англійський "Лідс Юнайтед" отримав серйозний штраф через шпигування за суперниками під час їхніх тренувань.

За інформацією BBC, Англійська футбольна ліга (EFL) покарала цю команду на 200 тисяч фунтів. У заяві зазначається, що така поведінка клубу не припустима та в подальшому це в жодному разі не має повторюватися.

Окрім того, АФЛ хоче ввести правило, згідно з яким клуби не матимуть права переглядати тренування суперника впродовж останніх 72 годин перед їхньою очною зустріччю.

Цікаво, що раніше головний тренер "Лідс Юнайтед" Марсело Б'єлса повністю зізнався у скоєному. Утім, він не вважає цю дію протизаконною.

Зазначимо, що на початку січня цього року представники "Дербі" звернулися до правоохороних органів через присутність співробітника "Лідса" на їхньому тренуванні. Більш того, Б'єлса сказав про те, що вони переглянули 51 гру "Дербі" перед очною зустріччю. Кожний матч зайняв у них близько чотирьох годин аналізу.

Зараз "Лідс Юнайтед" посідає в турнірній таблиці Чемпіоншипу (другого за силою дивізіону Англії, прим.) третю сходинку. Після 32 турів у їхньому активі 61 бал. Відставання від лідера, яким є "Норвіч Сіті", скаладає лише два очки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація