Антирекорд АПЛ. Відомого у минулому футболіста звільнили через 78 днів

Антирекорд АПЛ. Відомого у минулому футболіста звільнили через 78 днів

Фото: Reuters

Чотири матчі - нуль очок та стільки ж забитих м'ячів. Чим не привід?

Нідерландський спеціаліст Франк де Бур залишив своє тренерське крісло через 78 днів після призначення.

Слід зазначити, що останнім клубом відомого у минулому футболіста був англійський "Крістал Пелес", який власне й відмовився від подальших послуг голандця.

Останньою краплею керівництва лондонської команди стала поразка у виїздній грі проти "Бернлі", яка проходила у рамках четвертого туру англійської Прем'єр-ліги. У цьому матчі колишні підопічні Де Бура зазнали мінімальної поразки із рахунком 0:1.

Таким чином, провівши 4 зустрічі у чемпіонаті Англії, "Крістал Пелес" не зумів записати до свого активу жодного балу, не забивши при цьому ні єдиного м'яча.

Такі гнітючі результати змусили босів клуба звільнити Де Бура, який протримався на своєму містку менше трьох місяців, що стало абсолютним антирекордом. Попереднє "досягнення" належало Леслі Ріду, який у 2006 році тренував "Чарльтон" протягом семи матчів.

"ФК Крістал Пелес цього ранку розлучився з Франком де Буром. Ми б хотіли подякувати Франку за його працьовитість і наполегливу працю в нашому клубі. Новий тренер буде призначений в найкоротший термін. Ми бажаємо Франку всього найкращого в майбутньому. Інших коментарів поки що в нас немає, - цитує слова керівництва клубу офіційний сайт "орлів".

Нагадаємо, що раніше Де Бур працював у якості головного тренера міланського "Інтеру", де він також надовго не затримався - лише 85 днів...

Повʼязані теми:

Наступна публікація