Аргентина здолала Чилі у матчі за "бронзу" Кубка Америки, Мессі отримав вилучення

Аргентина здолала Чилі у матчі за "бронзу" Кубка Америки, Мессі отримав вилучення

Фото: Associated Press

Лео покинув поле за сутичку з суперником.

Збірна Аргентини стала бронзовим призером Кубка Америки-2019. У поєдинку за 3-тє місце "альбіселесте" перемогли Чилі - 2:1.

Рахунок у матчі на 12-й хвилині відкрив форвард "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро. Отримавши розкішну передачу від Мессі, Кун майстерно реалізував вихід сам-на-сам з воротарем.

Через 10 хвилин аргентинці подвоїли свою перевагу. Пауло Дібала вирвався на ударну позицію та акуратно перекинув голкіпера.

Після цього градус матчу підвищився, чилійці почали нервувати і неодноразово провокували суперника, який впевнено вів в рахунку.

На 37-й хвилині "жертвою" таких провокацій став Мессі. Зірка "Барселони" не зумів дістатися до м’яча та трішки підштовхнув у спину Гарі Меделя, коли ігровий знаряд залишав межі поля. Чилійцю це не сподобалося і він вирішив з’ясувати стосунки, організувавши сутичку. У підсумку, рефері показав прямі червоні картки обом учасникам конфлікту.

Фото: Associated Press

Продовживши грати удесятьох, команди обмінювалися небезпечними моментами. Чилійці, які виграли два попередні Кубка Америки, не хотіли їхати додому без нагород, проте спромоглися відквитати лише один м’яч - на 60-й хвилині з пенальті відзначився Артуро Відаль.

Нагадаємо, у фінальному поєдинку Кубка Америки-2019 зіграють збірні Бразилії та Перу. Головний матч турніру відбудеться у неділю, 7 липня, о 23:00 за київським часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація