"Арсенал" розтрощив вдома дебютаната АПЛ та продовжив переможну серію

"Арсенал" розтрощив вдома дебютаната АПЛ та продовжив переможну серію

Фото: Reuters

"Каноніри" провели просто потужний другий тайм.

Лондонський "Арсенал" у рамках 14-го туру англійської Прем'єр-ліги не залишив вдома жодних шансів новачку чемпіонату "Хадерсфілду", перегравши їх з рахунком 5:0.

Команда Арсена Венгера розпочала розгром вже на 3-й хвилині, коли нападник господарів Олександр Ляказетт вдало замкнув вишукану передачу п'ятою від Аарона Ремсі. Тим не менш, основні події у цьому протистоянні сталися вже по перерві.

Впродовж чотирьох хвилин, починаючи з 68-ї, лондонці тричі вразили сітку воріт суперника. Подвоїв перевагу своєї команди Олів'є Жиру, який в один дотик завершив комбінацію своїх партнерів. Через дві хвилини Алексіс Санчес відправив м'яч під поперечину, вдало замкнувши передачу від Месута Езіла. На 72-й хвилині зустрічі вже сам Езіл виступив у ролі бомбардира, коли вдало розібрався з голкіпером гостей після пасу від Ремсі.

Свій останній гол у цьому матчі "Арсенал" забив на 86-й хвилині - Олів'є Жиру оформив дубль після пасу від захисника Сеада Колашинаца.

Таким чином, перегравши "Хадерсфілд", "Арсенал" довів свою переможну серію у чемпіонаті до трьох поєдинків - раніше від ніг лондонців постраждали "Бернлі" та "Тоттенхем". Після 14 турів в активі "канонірів" 28 балів та 4 місце у турнірній таблиці. "Хадерсфілд", у свою чергу, розташовується на 14 позиції, маючи у своєму активі 15 пунктів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація