"Барселона" найняла компанію, щоб очорнити футболістів та створити позитивний імідж президенту - ЗМІ

"Барселона" найняла компанію, щоб очорнити футболістів та створити позитивний імідж президенту - ЗМІ

Хосеп Бартомеу / Фото: Associated Press

У клубі ж заперечують цю інформацію.

"Барселона" найняла компанію  I3 Ventures для захисту іміджу президента клубу Хосепа Бартомеу в соціальних мережах та критику гравців, повідомляє Marca.

За інформацією джерела, мета полягає в тому, щоб створити громадську думку через соціальні мережі і захистити репутацію Бартомеу, очистити імідж всієї ради директорів, а замість цього завдати шкоди колишнім гравцям, нинішньому складу і противникам ради директорів.

Компанія, з якою укладався контракт, управляє 100 акаунтами в Twitter і Facebook. Нападам піддавалися соціальні мережі Ліонеля Мессі, Жерара Піке, Хосепа Гвардіоли, Хаві і Карлеса Пуйоля.

Зазначається, що в повідомленнях нападали на Мессі за його затримку в підписанні нового контракту, на Піке - за ситуацію з Кубком Девіса і на гравців в цілому, звинувачуючи їх в багатстві. Акаунти тих, хто атакував гравців в соціальних мережах, не є офіційними. Початок їхніх записів датується 2017 роком.

"Барселона" підтверджує факт найму компанії, послуги якої обійшлися їй в 1 мільйон євро, але заперечує обізнаність про зміст цих повідомлень.

Раніше у "Барселоні" розгорівся скандал між Мессі та спортивним директором Еріком Абідалем, який зам'яло керівництво.

Зазаначимо, що у 2021 році відбудуться наступні вибори президента "Барселони".

Повʼязані теми:

Наступна публікація