"Баварія" здобула вольову перемогу в результативному "Баварському дербі"

"Баварія" здобула вольову перемогу в результативному "Баварському дербі"

Фото: twitter.com/FCBayernUS

"Червона машина" двічі відігравалася по ходу зустрічі.

Мюнхенська "Баварія" в рамках 22-го туру чемпіонату Німеччини у непростому матчі обіграла "Аугсбург" – 3:2.

Чинні тріумфатори Бундесліги провалили початок зустрічі. Півзахисник гостей Леон Горецка на 1-й хвилині зрізав м’яч у власні ворота.

Статус-кво швидко відновив Кінгслі Коман, на 16-й хвилині зрівнявши рахунок. Це дебютний гол для 22-річного хавбека у нинішньому розіграші Бундесліги, асистував йому Джошуа Кімміх.

На 23-й хвилині Чи Дон Вон гарматним пострілом під поперечину знову вивів "Аугсбург" вперед. Але втримати перевагу бодай до перерви господарям не вдалося. У компенсований до першого тайму час Коман поцілив точно між ніг голкіперу суперника після передачі від Горецки та зрівняв рахунок.

Фото: twitter.com/FCBayernUS

Другого тайму підопічним Ніко Ковача вистачило, щоб дотиснути непоступливого суперника і святкувати перемогу в "Баварському дербі". Вирішальний гол записав до свого активу захисник мюнхенців Давід Алаба. Австрієць на 53-й хвилині протистояння ідеальним ударом влучив у правий нижній кут.

Фото: twitter.com/FCBayernUS

Після цієї звитяги "Баварія" наблизилася майже впритул до дортмундської "Боруссії", яка очолює чемпіонську гонку. У мюнхенців 48 очок, а в "джмелів" 50 та одна гра в запасі.

Нагадаємо, наступного вівторка, 19 лютого, "Баварія" в Англії на "Енфілд Роуд" протистоятиме "Ліверпулю" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Початок довгоочікуваного поєдинку о 22:00 за київським часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація