Белью про Ломаченка: Є речі в його виконанні, які я не в змозі пояснити

Белью про Ломаченка: Є речі в його виконанні, які я не в змозі пояснити

Белью про Ломаченка: Є речі в його виконанні, які я не в змозі пояснити

Фото: boxingscene.com

Чергові схвальні відгуки на адресу нашого боксера.

Британський ексбоксер Тоні Белью розповів, що думає про чемпіона світу за версіями WBA та WBO в легкій вазі Василя Ломаченка.

За словами Белью, українець є найкращим боксером у світі.

"Ломаченко - найкращий в світі. Є речі, які він робить, які я не в змозі пояснити. У частині атаки і захисту він - найближче до того, що я бачив з кращих днів Роя Джонса. А той, вважаю, був найвеличнішим боксером", - цитує слова Белью Sky Sports.

  • Наступний бій Ломаченко проведе 31 серпня в Лондоні на відомі арені О2. Суперником українця буде інший британець Люк Кемпбелл.
  • На кону цього поєдинку стоятимуть пояси Василя, а також вакантний титул за версією WBC, від якого відмовився Майкі Гарсія.
  • Наразі в активі Ломаченка 13 перемог (10 нокаутів) у 14 боях.

Додамо, що Белью вже офіційно оголосив про завершення кар'єри. Усього в професійному боксі 35-річний британець провів 34 бої, у яких здобув 30 перемог (20 нокаутом). Ще три поєдинки завершилися поразками, а один бій було зведено до нічиєї.

Свій останній поєдинок у профі-ринзі Тоні провів в ніч проти 11 листопада 2018 року, коли програв нокаутом у восьмому раунді абсолютному чемпіону світу у важкій вазі - Олександру Усику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація