Белью: вирублю Усика одним ударом, мені потрібен лише один момент

Белью: вирублю Усика одним ударом, мені потрібен лише один момент

Фото: twitter.com/bluekippercom

Британець впевнений у перемозі.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Тоні Белью поділився думками щодо майбутньої зустрічі з Олександром Усиком.

За словами британця, він намагатиметься показати увесь свій максимум. Також Белью зазначив, що для перемоги йому вистачить одного удару. Утім, він віддав належне й українцю.

"Я буду стояти в одному рингу з феноменальним боксером. Усик привніс в профі ринг стиль любительського боксу, який подарував йому Олімпійське золото. Але я не буду просто стояти і милуватися ним. Покажу свій максимум, а потім подивимося наскільки він зможе протистояти цьому.

Мене укладали на підлогу, але я завжди піднімався. У мене були розсічення, я був явним аутсайдером. У мене є досвід таких речей, але не думаю, що він є в Усика. Не чув ні від жодного експерта, що я можу перемогти. Звик, що мене завжди списують до бою.

Звичайно, я буду стежити за Усиком. Якщо чесно, я думаю, що він знайде у мене більше вад, ніж я у нього. Але у мене є такий удар, якого немає у нього. Вирублю Усика одним ударом. Мені лише потрібен один момент, одна його помилка, а потім я завдам свій разючий удар", - цитує слова Белью BoxingScene.

Нагадаємо, що бій Усик-Белью може відбутися 10 або 17 листопада 2018 року. Утім, раніше зазначалося, що поєдинок може бути перенесений.

Повʼязані теми:

Наступна публікація