Бенефіс Ярмоленка: збірна України перемогла Туреччину у Харкові

Бенефіс Ярмоленка: збірна України перемогла Туреччину у Харкові

Фото: Reuters

Команда Андрія Шевченка на деякий час навіть очолила відбіркову групу.

Збірна України завдяки дублю у виконанні Андрія Ярмоленка здолала вдома збірну Туреччини із рахунком 2:0.

"Синьо-жовті" відкрили рахунок на 19-й хвилині зустрічі - Андрій Ярмоленко вдало розпорядився м'ячем, поклавши його точно в кут після незграбного удару у виконанні Віктора Коваленка. Слід зазначити, що цей гол був забитий з положення поза грою.

Подвоїла рахунок у зустрічі команда Андрія Шевченка за три хвилини до кінця першого тайму - Ярмоленко зробив дубль після пасу від лицьової у виконанні Євгена Коноплянки. Цікавий і той факт, що другий гол був зарахований не зовсім чесно - Коноплянка, під час передачі, випустив м'яч за межі поля.

Тим не менш, Україна все ж перемогла збірну Туреччини із рахунком 2:0 та на деякий час навіть очолила групу, так як зустріч Хорватії з Косово перенесли через погодні умови.

Таким чином, після 7 проведених матчів в активі української команди 14 набраних балів та перша позиція. Хорватія, яка має гру в запасі, задовольняється 13 пунктами. Туреччина, у свою чергу, так і залишилася з 11 очками, посідаючи при цьому 4 місце.

Слід відзначити і шалену підтримку національної збірної у Харкові: перед матчем вболівальники пройшлися у велелюдному фан-русі "Вірні збірній", який  було організовано за підтримки преміум-спонсору Національної збірної команди України з футболу – компанії "Перша приватна броварня".

А вже на ОСК "Металіст" фанати з фан-рухом "Вірні збірній" "перефарбували" трибуни стадіону у жовтий колір. 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація