Без двох важливих гравців: "Ліверпуль" визначився зі складом на Клубний чемпіонат світу

Без двох важливих гравців: "Ліверпуль" визначився зі складом на Клубний чемпіонат світу

Фото: twitter.com/LFC

Юрген Клопп візьме до Катару 23 футболісти.

"Ліверпуль" оголосив заявку на Клубний чемпіонат світу, який в грудні цього року відбудеться в Катарі.

До майбутнього турніру будуть готуватися 23 футболісти "червоних". Не поїдуть на світову першість захисник Жоель Матіп і півзахисник Фабіньо, які отримали пошкодження.

Заявка "Ліверпуля" на КЧС-2019:

Аліссон, Адріан, Лонерган, Ван Дейк, Вейналдум, Ловрен, Мілнер, Кейта, Фірміно, Мане, Салах, Гомес, Хендерсон, Окслейд-Чемберлен, Лаллана, Шакірі, Брюстер, Робертсон, Орігі, Джонс, Александр-Арнольд, Елліот, Вільмс

На Клубному чемпіонаті світу "Ліверпуль" розпочне боротьбу з півфіналу. 18 грудня мерсисайдський клуб зіграє з кимось із пари "Монтеррей" (Мексика) та "Аль-Садд" (Катар) / "Іанген" (Нова Каледонія). Фінал турніру запланований на 21 грудня.

Додамо, що команда Юргена Клоппа проведе два матчі за дві дні в різних частинах світу, адже 17 грудня "червоні" зустрінуться з "Астон Віллою" в рамках чвертьфіналу Кубка Ліги. Очікується, що "мерсисайдці" вийдуть на цей поєдинок резервним складом.

  • Клубний чемпіонат світу-2019 триватиме від 11 до 21 грудня.
  • За правилами в Клубному чемпіонаті світу беруть участь переможці клубних континентальних першостей кожної з шести конфедерацій плюс чемпіон країни, яка приймає змагання.

Додамо, що минулого року цей трофей виграв мадридський "Реал", який у фіналі розгромив "Аль-Файн" (ОАЕ) з рахунком 4:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація