Без Підручного та Прими. Став відомий склад чоловічої збірної України на індивідуальну гонку

Без Підручного та Прими. Став відомий склад чоловічої збірної України на індивідуальну гонку

Фото: biathlon.com.ua

"Синьо-жовтих" представлятимуть четверо біатлоністів.

Чоловіча збірна України з біатлону оголосила склад на індивідуальну гонку Чемпіонату світу, який триває в шведському Естерсунді.

Тренер "синьо-жовтих" Юрай Санітра зазначив, що цю гонку точно пропустять Дмитро Підручний та Артем Прима. Натомість, знову отримав шанс Віталій Труш. Окрім нього, в "індивідуалці" візьмуть участь Сергій Семенов, Артем Тищенко та Руслан Ткаленко.

Що стосується Підручного, який зовсім нещодавно виграв "золото", то він пропустить цю гонку через підготовку до одиночного міксту.

"Вчора Діма був ще дуже втомленим після двох важких стартів. Після переможної гонки він проспав 11 годин. Але зараз вже почувається краще, з завтрашнього дня буде тренуватися і готуватися до одиночного міксту.

Прима, на жаль, поки ще не готовий настільки, щоб пробігти завтрашній старт. Тому ми вже почали цілеспрямовано готувати його до класичної естафеті в суботу", - сказав Санітра в інтерв'ю Biathlon.com.ua.

Індивідуальна гонка у чоловіків відбудеться 13 березня о 17:10. Раніше склад на "індивідуалку" назвала й жіноча команди України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація