Битва з "Бомбардувальником": непереможний українець Берінчик дізнався суперника в наступному бою

Битва з "Бомбардувальником": непереможний українець Берінчик дізнався суперника в наступному бою

Фото: facebook.com/K2Ukraine

Вечір боксу відбудеться 8-го жовтня під Києвом.

Український боксер Денис Берінчик захищатиме титул Інтернаціонального чемпіона за версією WBO у легкій вазі в поєдинку з титулованим румуном Віорелом Сіміоном на прізвисько "Бомбардувальник".

Сіміон старший за Дениса на 6 років, живе та тренується в Румунії. На професійному ринзі провів 25 боїв, здобув 22 перемоги (9 нокаутом).

Свого часу Віорел володів титулами інтерконтинентального чемпіона IBF, чемпіона WBF, інтернаціонального чемпіона за версією WBC, чемпіона WBC Mediterranean.

Вечір боксу відбудеться 8 жовтня в заміському комплексі Equides Сlub (с. Лісники, Київська обл.) і розпочнеться о 19:00, головний бій стартує о 21:30. 

Також у програмі шоу поєдинки проведуть: ексчемпіон Європи Макс Бурсак (36-6-2, 16 КО), перспективний представник легкої ваги Василь Чеботар (5-0-0, 2 КО), чемпіон України Мішико Беселія (20-1-0, 14 КО) та ін.

Фото: K2 Promotions Ukraine
  • В активі Берінчика 13 перемог, 7 з яких дострокові, жодної поразки, 2 титули — WBO Oriental та WBO International.
  • Попередній бій провів у лютому 2019 року проти чемпіона Аргентини Ектора Едгардо Сармієнто, де в нелегкому протистоянні переміг опонента одноголосним рішенням суддів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація