"Бий безхатьків, яким під 40": Редкач розніс Берінчика за його слова про "дебілізм"

"Бий безхатьків, яким під 40": Редкач розніс Берінчика за його слова про "дебілізм"

Іван емоційно відреагував на критику з боку свого співвітчизника.

Український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач відповів володарю титулу WBO International у легкій вазі Денису Берінчику, який розкритикував його після скандальної поразки від американця Реджиса Прогрейса.

У коментарі YouTube-каналу "Зе Интервьюер" Берінчик заявив: "Я дивився тільки кінцівку поєдинку, нарізочку. Що це було? Та х***я якась повна. Я не знаю. Нехай коментує свій дебілізм сам. Навіть нічого придумати не можу, що там сталося.

Може, якось десь в стегні відчув, через лікоть пробив, десь поруч смикнуло плече і віддало нервом в шию. Шия потягнула вухо, вухо потягнуло мозочок і щось ще трапилось. Я не знаю. Просто біда. Ваня, що ти твориш, братику? Зберися", - сказав Денис.

Читайте також: "Не думав, що таке гівно допливе до мене": Гвоздик і Редкач влаштували розбірки в соцмережі

Редкач вирішив не мовчати і на сторінці у Facebook відреагував на слова співвітчизника.

"Денисе, де ти? А де професійний бокс? Бий безхатьків, яким під 40 років. Або як останній твій  боєць з Чилі. Ти не від хорошого життя в усі шоу йдеш то танцювати, то битися на голих кулаках.

Лобов лящів принесе тобі смажених. Краще взагалі рот у мій бік не відкривай, а то не витягнеш, навіщо тобі стрес перед боєм", - написав Редкач у соцмережі.

Денис где ты? а где профи бокс?!! Бей бомжей кому под 40 лет или к примеру последний твои боец с Чили , ты не от...

Опубліковано Ivan El Terribel Redkach Четвер, 20 травня 2021 р.
  • Редкач програв Прогрейсу в 6-му раунді. Українець не зміг продовжити поєдинок після пропущеного удару по корпусу. Спочатку американцю присудили перемогу технічним рішенням, однак згодом комісія змінила результат бою на виграш боксера зі США технічним нокаутом.
  • Редкач на професійному ринзі провів 31 поєдинок: здобув 23 перемоги (18 нокаутом), зазнав 6 поразок і один раз звів бій до нічиєї. Ще один поєдинок було визнано таким, що не відбувся.
  • В активі Берінчика 15 перемог (9 нокаутом) у 15 боях на професійному ринзі. Після успішного захисту титулу проти чилійця Хосе Санчеса українець вирішив спробувати себе в кулачних боях і викликав на поєдинок колишнього бійця UFC Артема Лобова на прізвисько "Російський молот". Через травму Дениса їхній бій перенесли на 24 липня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація