Бійці зі змішаних єдиноборств назвали останній бій Мейвезера "підробкою"

Бійці зі змішаних єдиноборств назвали останній бій Мейвезера "підробкою"

Фото: twitter.com

Вони запевняють, що це було просто заплановане шоу.

Бійці зі змішаних єдиноборств Брендан Шауб та Рорі Макдональд прокоментували поєдинок між екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях Флойдом Мейвезером та кікбоксером - Теншіном Нацукавою.

Зазначимо, що поєдинок відбувався за правилами боксу і мав тривати 3 раунди по 3 хвилини. Утім, Мейвезеру вистачило лише двох хвилин, аби відправити юного суперника на настил рингу.

За свої старання американський чемпіон отримав дев'ять мільйонів доларів призових.

Попри це, Шауб та Макдональд вважають, що це була постановча дуель. На їхню думку, цей бій - справжня підробка.

"Флойд просто робить свою справу, він агресор. Але Теншін потребує акторської майстерності. Їм потрібно було, щоб хтось працював з ним, щоб він впав, отримав удар по обличчю і все таке. Звичайно, це підробка. Я припускаю, що дитині заплатили, він отримав деяку рекламу", - цитує слова Шауба BoxingScene.

"Я подивився повністю бій між Мейвезером і Нацукавою і я вважаю, що це явна постановка. Я трохи здивований тим, що професійні бійці реагують на цей поєдинок так, як ніби він був справжнім.

Чому я так вважаю? Флойд ніколи так не боксує, Теншін падав від дуже слабких ударів. І все це було в Японії", - сказав Макдональд.

Нагадаємо, що в своїй професійній кар'єрі Мейвезер здобув 50 перемог у 50 поєдинках. Що стосується Нацукави, то він має в своєму активі чотири перемоги в чотирьох боях у рамках MMA, а також 27 перемог у кікбоксингу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація