Блискучий асист та забіг через все поле. Як воротар "Ліверпуля" повторив святкування Пепе Рейни

Блискучий асист та забіг через все поле. Як воротар "Ліверпуля" повторив святкування Пепе Рейни

Фото: Associated Press

Клуб виклав відео епічного забігу Аліссона. Він став першим воротарем-асистентом команди з 2010 року.

"Ліверпуль" переміг "Манчестер Юнайтед" у рамках 23-го туру англійської Прем’єр-ліги. Гра відбулася на "Енфілді" і завершилася з рахунком 2:0.

Перший м’яч забив Вірджил ван Дейк, а другий гол створили Аліссон та Мо Салах.

На 90+3 хвилині за рахунку 1:0 замість того, щоб тягнути час, як зазвичай роблять голкіпери, бразилець швидко ввів м’яч у гру на хід Салаху. Єгиптянин під опікою Даніела Джеймса встановив остаточний результат гри.

Аліссон понісся через все поле до Мо, щоб відсвяткувати взяття воріт. Він підглянув це святкування у ексворотаря "червоних" Пепе Рейни, про що сам зізнався після гри. Відео цього епічного моменту "Ліверпуль" виклав у соцмережі.

Цікаво, що Аліссон став першим воротарем "Ліверпуля" з 2010 року, який відзначився результативною передачею в матчі Чемпіонату Англії. Останнім воротарем-асистентом був саме Рейна - у 2010 році в поєдинку з "Сандерлендом" гол після його передачі забив Фернандо Торрес.

"Ліверпуль", маючи гру в запасі, лідирує у турнірній таблиці АПЛ з відривом від "МанСіті" у 16 очок (64 проти 48). "Червоні" близькі до першого з 1990 року чемпіонства. Однак у клубі поки не забігають наперед з радощами.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація