Боксер-чемпіон не включив Усика до списку бажаних суперників

Боксер-чемпіон не включив Усика до списку бажаних суперників

Фото: Associated Press

Тайсон Ф'юрі має список з 9-ти імен.

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі назвав боксерів, з якими хотів би битися. До нього увійшли 9 боксерів, окрім українця Олександра Усика.

"У мене було три бої за контрактом, зараз залишилося два - проти Деонтея Вайлдера і Ентоні Джошуа. Надалі я просто буду продовжувати боксувати, адже мені більше нічого не залишається.

Мені 31 рік, я у відмінній формі, тренуюся три-чотири рази на день. Знаєте, є багато боксерів, з якими я б міг побитися. Є Ділліан Вайт, Джаррелл Міллер, Кубрат Пулєв, Енді Руїс, Луїс Ортіс, Даніель Дюбуа, Джо Джойс. Є Ефе Аджагба, великий нігерійський олімпієць, а також Тоні Йока, олімпійський чемпіон з Франції", - сказав Ф'юрі, якого цитує Boxing Scene.

Ф'юрі здобув чемпіонський титул у лютому 2020 року, перемігши у реванші Вайлдера. Американець активував опцію ще одного реваншу, він планується на 3 жовтня. У 2021 році Тайсон може провести бій з іншим британським чемпіоном - Джошуа.

Усик же має зустрітися з Дереком Чісорою, їхній бій був перенесений через коронавірус.

Нагадаємо, за останні тижні Усик та Василь Ломаченко нажили собі чимало хейтерів після знімання в документальному фільмі монастиря РПЦ. У ньому Василь заявив про "єдиний народ", після чого боксерів внесли до бази сайту "Миротворець". Спортсменів розкритикували в соцмережах за їхню позицію.

  • Після цього скандалу в Росії заявили про готовність надати Усику і Ломаченку громадянство РФ
  • Усик же наголосив, що Україна - його країна і його звідси не виженуть

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація