"Боруссія" здійснила феєричний камбек у Бундеслізі, Холанд оформив хет-трик

"Боруссія" здійснила феєричний камбек у Бундеслізі, Холанд оформив хет-трик

Фото: twitter.com/BVB

Просто космічний початок для норвезького вундеркінда.

Дортмундська "Боруссія" в рамках 18-го туру Чемпіонату Німеччини здобула на виїзді перемогу в надрезультативному матчі проти "Аугсбурга" з рахунком 5:3.

На 34 хвилині господарі завдяки голу від Флоріана Нідерлехнера вийшли вперед. На самому початку другої половини зустрічі "Аугсбург" зумів подвоїти перевагу - відзначився Марко Ріхтер.

Не встигли футболісти в "зелено-білих" футболках зрадіти, як дортмундці за три хвилини скоротили відставання до мінімуму - Юліан Брандт після передачі у виконанні Торгана Азара зробив рахунок на табло 1:2.

Утім, вже на 55 хвилині "Аугсбург" повернув собі перевагу в два м'ячі, знову засмутив голкіпера гостей Нідерлехнер.

За чотири хвилини дебютним голом за "джмелів" з моменту переходу відзначився зірковий норвезький вундеркінд - Ерлінг Холанд. 19-річний форвард дортмундців через три хвилини після виходу на заміну вперше вписав своє ім'я на табло в рамках Чемпіонату Німеччини.

На 61 хвилині "Боруссія" зуміла зрівняти рахунок - Джейдон Санчо, який віддав асист на Холанда, цього разу відзначився сам.

Підопічні Люсьєна Фавра не стали миритися з нічиєю та впродовж дев'яти хвилини ще двічі забили у ворота "Аугсбурга" - Холанд на 70 та 79 хвилинах забив опоненту та оформив, таким чином, хет-трик.

Як наслідок, неймовірна перемога "Боруссії" та просто космічний початок для норвежця у футболці "джмелів".

  • Команда Фавра набрала 33 очки та розташувалася на четвертому місці в турнірній таблиці. Що стосується "Аугсбурга", то вони залишилися з 23 балами на десятій позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація