Бойко про Мораєса: він обманював всіх, клявся, божився, а потім переходить

Бойко про Мораєса: він обманював всіх, клявся, божився, а потім переходить

Фото: Reuters

Голкіпер киян досі тримає зло на колишнього партнера по команді.

Воротар київського "Динамо" Денис Бойко вчергове торкнувся теми переходу Жуніора Мораєса до донецького "Шахтаря".

За словами голкіпера "біло-синіх", форвард "гірників" вчинив неправильно, адже в клубі він усім клявся, що не підписував жодного контракту із донеччанами. Окрім того, Бойко зазначив, що й надалі не збирається тиснути руку колишньому партнеру по команді.

"Так, я казав навесні, що не засуджуватиму Мораєса, якщо він перейде в "Шахтар". Що змінилося? Змінилося те, як він перейшов у "Шахтар". Багато хто не знає, як він переходив.

Він обіцяв і клявся, що нічого не підписував, казав, що ніколи не перейде в "Шахтар". Він виходив з капітанською пов’язкою і цілував емблему "Динамо". І потім він виправдовується. Він казав і президенту, і тренерському штабу, і всім, що у жодному разі не підписував, що не перейде ні в який "Шахтар". Він обманював всіх, клявся, божився, а потім переходить.

Те, коли він підписав контракт, ситуацію не міняє. Він мав бути чесним з президентом, з тренерським штабом. Якби він сказав чесно і відверто: "Так, я переходжу", і нікому б не казав, що цього нема і нікого б не обманював, це було б чесно і справедливо стосовно до клубу, який до нього поставився чесно.

Чи буду я подавати руку йому далі? Ні", - сказав Бойко в інтерв'ю YouTube каналу Вацко Live.

Нагадаємо, що після переходу Мораєса в "Шахтар" гравці "Динамо" не потисли руку нападнику перед грою за Суперкубок України. Утім, в останній очній зустрічі майже кожен футболіст "біло-синіх" потиснув руку бразильцю. Винятком були саме Денис Бойко та Беньямін Вербич.

Цього сезону на рахунку Бойка 24 гри за "Динамо" в усіх турнірах. Що стосується Мораєса, то він провів за донеччан 20 поєдинків, у яких зумів відзначитися 14 забитими голами та 6 результативними передачами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація