"Челсі" у серії пенальті здолав "Тоттенхем" та вийшов до фіналу Кубка ліги

"Челсі" у серії пенальті здолав "Тоттенхем" та вийшов до фіналу Кубка ліги

Фото: twitter.com/ChelseaFC

"Сині" взяли реванш у "шпор" за поразку в першій грі.

"Челсі" в рамках півфіналу Кубка англійської ліги переграв удома в лондонському дербі "Тоттенхем" із рахунком 2:1.

Обидва голи команда Маурісіо Саррі провела в першій половині зустрічі. Спочатку Нголо Канте на 27 хвилині завдав потужного удару по центру з-за меж штрафного. Воротар "шпор" виявився не готовий до цього пострілу та пропустив м'яч поміж ніг.

На 38 хвилині господарі вдруге розписалися у сітці воріт опонента. Еден Азар замкнув простріл з флангу від Сезара Аспілікуети.

На 50 хвилині гості один гол відіграли - Маркос Льоренте головою вразив ворота "Челсі", подарувавши свої команді надію на позитивний результат. Зогляду на результат першого матчу, де "Тоттенхем" мінімально здолав "Челсі (1:0), зустріч перейшла до серії пенальті.

Зазначимо, що в Кубку ліги немає правила виїзного голу, тому переможець мав бути виявлений у серії одинадцятиметрових ударів. "Челсі" реалізував чотири з чотирьох спроб, а "Тоттенхем" реалізував лише половину (два з чотирьох, прим.). Вирішальний пенальті на рахунку захисника "синіх" Давіда Луїса.

Таким чином, перемігши "Тоттенхем", "Челсі" вийшов до фіналу Кубка ліги. Там суперником "пенсіонерів" буде "Манчестер Сіті", який раніше дуже впевнено розібрався з нижчоліговим "Бертон Альбіон".

Повʼязані теми:

Наступна публікація