Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Чи правильно забитий чудо-гол Войнаровського? (відео)

Експертна комісія арбітрів і досі не може визначити, чи було порушення правил під час забиття Романом Войнаровським гола на 4-й секунді матчу.

Роман Войнаровський з команди "Кримтеплиця" несподівано став популярною особистістю – а все завдяки голу, забитому форвардом на 4-й секунді матчу, в якому його клуб приймав на своєму полі "Фенікс-Іллічівець" з міста Калініно. 


Спочатку була інформація, що цей гол може бути внесений до Кніги рекордів Гіннеса як найшвидший гол в історії професійного футболу. Але після ретельного аналізу відеозапису виявилося, що гол був забитий із порушенням правил! Більше – у відеосюжеті ПРОСПОРТ.

Відео 331454031

Залиште свій коментар

Вибір редакції