Чісора похвалив Володимира Кличка: Він все ще може "пошуміти" в надважкій вазі

Чісора похвалив Володимира Кличка: Він все ще може "пошуміти" в надважкій вазі

Фото: Associated Press

На його думку, українець надто рано пішов з боксу.

Британський боксер Дерек Чісора віддав належне Володимиру Кличку.

36-річний Чісора похвалив українця та зазначив, що той надто рано пішов з великого боксу.

Слова британця цитує Sky Sports.

"Володимир перебуває в хорошій формі, він відмінний боєць. Проблема в тому, що він занадто рано пішов з боксу, я цього не розумію. Він все ще може "пошуміти" в надважкій вазі.

Кличко програв тільки Ф'юрі і Джошуа, а якщо він раптом надумає повернутися, то може нокаутувати кількох бійців дивізіону.

Круто, що він допомагає Усіку готуватися до бою зі мною, але на рингу Олександра чекаю я. Кличко міг би і мені допомогти, якби я попросив", - сказав Чісора.

Зазначимо, що Володимир Кличко завершив кар'єру боксера в 2017 році, коли програв Ентоні Джошуа. До цього в його пасиві була невдача від Тайсона Ф'юрі.

  • На рахунку Кличка 69 боїв, 64 перемоги (54 - нокаутом) та п'ять поразок.
  • Що стосується Чісори, то він свій наступний поєдинок має провести проти Олександра Усика. Вони мали б зустрітися 23-го травня в Лондоні, але їхню дуель перенесли на невизначений термін через пандемію коронавірусу.
  • Наразі в активі британця 32 перемоги в 41 поєдинку.

Додамо, в 2012 році Чісора одноголосним рішенням суддів програв Віталію Кличку бій за чемпіонський пояс WBC, а перед цим запам’ятався своїми провокаціями. Зокрема, на зважуванні Чісора дав Віталію ляпас, а безпосередньо перед боєм в ринзі плюнув в обличчя Володимиру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація