Чісора включив Усика до трійки найкращих боксерів планети та розкрив план на бій з українцем

Чісора включив Усика до трійки найкращих боксерів планети та розкрив план на бій з українцем

twitter.com/MatchroomBoxing

Суперник Олександра збирається задавити його активним пресингом.

Британець Дерек Чісора вніс українця Олександра Усика до топ-3 боксерів світу незалежно від вагової категорії.

36-річний Чісора поставив Сашка на один рівень з британцем Тайсоном Ф’юрі та мексиканцем Саулем Альваресом.

"Бій з Усиком - чудова можливість проявити себе. Мене чекає бій з одним з найкращих боксерів pound-for-pound у світі. Він входить до цього списку разом з Тайсоном Ф’юрі і Саулом Альваресом. Тому мені буде протистояти один з топових бійців.

Бій з Усиком можна порівняти з подарунком на Різдво. Мій суперник - новачок в надважкій вазі, але всі ми знаємо, на що він здатний. Я повністю готовий до цієї зустрічі. Знаю, що потрібно пресингувати Усика. Я буду на ньому всюди, ніби висип у дитини", - цитує Чісору портал iNews.

Зустріч Усика та Чісори повинна була відбутися 23 травня в Лондоні, проте її перенесли на невизначений термін через пандемію коронавірусу.

Також відомо, що бій можуть провести в Саудівській Аравії, якщо там жорсткий карантин закінчиться швидше, ніж у Великій Британії, де першочергово був запланований поєдинок.

  • Усик провів 17 поєдинків у професіоналах та здобув 17 перемог (13 нокаутом), 16 із них - у першій важкій вазі. У надважкій вазі дебютував 13 жовтня 2019 року, перемігши Чазза Візерспуна. Бій з Чісорою буде для нього другим у хевівейті.
  • Чісора в останньому бою в ніч проти 27 жовтня нокаутував співвітчизника Девіда Прайса, здобувши 32-гу перемогу в 41 поєдинку в професійному боксі (23 нокаути).

Раніше з'явилася нова дата бою Усик - Чісора.

Повʼязані теми:

Наступна публікація