"Чому їх тепер сім": у Мережі з'явилося відео з кумедним діалогом Мессі та сина щодо "Золотого м'яча"

"Чому їх тепер сім": у Мережі з'явилося відео з кумедним діалогом Мессі та сина щодо "Золотого м'яча"

Фото: Associated Press

Хлопчик був здивований черговій нагороді батька.

Як відомо, 29-го листопада форвард французького ПСЖ Ліонель Мессі всьоме в кар'єре став переможцем нагороди "Золотий м'яч".

Окрім багатьох експертів та вболівальників, які продовжують вважати, що саме нападник мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовські найбільше заслужив на цей приз у 2021 році, дивним, схоже, бачить його в руках аргентинця й син зіркового футболіста - Тьяго.

Так, у Мережі з'явилося кумедне відео діалогу Мессі з сином, де він детально розпитує про кількість виграних "Золотих м'ячів". Вірогідно, відео було зняте під час інтерв'ю та фотосесії гравця на честь завоювання найпрестижнішої індивідуальної нагороди у футболі 2021 року.

"Чому їх тут сім? Хіба в тебе їх було не шість?" - "Тепер у мене їх сім". – "Ти що, виграв ще один сьогодні? Удома було лише шість "Золотих м'ячів". Коли ти виграв?" - "Сьогодні". - "Сьогодні?" - "Так". - "Чому?" - "Я не знаю". - "Якщо ти виграв сьогодні, то в тебе тепер їх вісім?" - "Ні. Дивись, їх тут сім".

  • У 2020 році нагорода не вручалася через пандемію коронавірусу.
  • Рекордну кількість "Золотих м'ячів" виграв Ліонель Мессі. Найближчий переслідувач аргентинця - Кріштіану Роналду, який отримував цю нагороду п'ять разів.

Читайте також:

За Мессі лише один голос: стало відомо, кому б тренери клубів УПЛ віддали "Золотий м'яч-2021"

Справедливість переможе? Левандовські може отримати "Золотий м'яч-2020"

Європа та Африка обрали не Мессі: стали відомі деталі голосування за "Золотий м'яч-2021"

Повʼязані теми:

Наступна публікація