Де був Роналду? "Ювентус" сенсаційно поступився "драконам" у Лізі чемпіонів (відео)

Де був Роналду? "Ювентус" сенсаційно поступився "драконам" у Лізі чемпіонів (відео)

Фото: Associated Press

Матч-відповідь відбудеться 9 березня в Турині.

Туринський "Ювентус" зазнав поразки від "Порту" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні "Драгау" у Португалії закінчився з рахунком 2:1 на користь "драконів".

Зустріч розпочалася з великого сюрпризу. Оборона "Ювентуса" припустилася грубої помилки, яка дозволила "драконам" вийти вперед вже на 2-й хвилині. Родріго Бентанкур віддав неточну передачу на Войцеха Щесни, чим скористався іранський нападник господарів Мехді Таремі, в підкаті проштовхнувши м’яч у сітку "Старої синьйори".

У першому таймі "Ювентус" практично нічого не створив. Єдиний небезпечний момент - удар Адріана Рабйо в падінні через себе, з яким в ефектному стрибку впорався голкіпер "Порту" Августін Марчесін.

Після перерви сталося певне дежавю. "Порту" знову потужно розпочав, забивши вже на стартовій хвилині другого тайму. Мусса Марега точним ударом під ближню стійку замкнув передачу Вілсона Манафи.

Лідер "Ювентуса" Кріштіану Роналду був майже непомітним на футбольному полі. Тож візит португальця на батьківщину виявився зовсім не тріумфальним. На щастя для туринців, гол на виїзді вони все ж змогли забити. На 82-й хвилині Федеріко К'єза розстріляв ворота "драконів" після пасу Адріана Рабйо.

Тепер команді Андреа Пірло вкрай необхідно перемагати в домашньому поєдинку, щоб претендувати на вихід до чвертьфіналу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Ліга чемпіонів УЄФА
Наступна публікація