"Десна" повернулася на друге місце завдяки розгромній перемозі над "Львовом"

"Десна" повернулася на друге місце завдяки розгромній перемозі над "Львовом"

Фото: facebook.com/desnafc

Чернігівська команда не зіткнулася з труднощами у грі проти львів'ян.

Чернігівська "Десна" в рамках 12-го туру української Прем’єр-ліги завдала нищівної поразки "Львову" - 4:1.

Виїзний матч розпочався дуже вдало для команди Олександра Рябоконя. Упродовж перших десяти хвилин чернігівці двічі відзначилися у воротах Богдана Сарнавського - з пенальті рахунок відкрив Денис Фаворов, а зовсім скоро Дмитро Хльобас зміцнив перевагу гостей.

Перед перервою Максим Дегтярьов забив львів’янам третій гол. У другій половині зустрічі підопічні Володимира Мазяра вчетверте пропустили - Хльобас протягнув м’яч і з 25-ти метрів поцілив у кут воріт. Господарі поля відповіли лише голом престижу Пернамбуко на 60-й хвилині.

Догравати матч львів’янам довелося удесятьох. На 80-й хвилині Ренан отримав другу жовту картку за грубий фол проти Імерекова і залишив свою команду в чисельній меншості. На остаточний результат поєдинку це не вплинуло.

Завдяки перемозі "Десна" наздогнала "Динамо" та перемістилася на другу сходинку УПЛ. Наразі у чернігівського та київського колективів по 23 бали.

Уже сьогодні підопічні Олексія Михайличенка мають змогу обійти команду Рябоконя, адже о 17:00 проведуть свій матч 12-го туру проти "Карпат". ТСН Проспорт покаже відеотрансляцію цієї битви.

"Львів" замикає турнірну таблицю, маючи у своєму активі 8 очок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація