"Динамо" на останній хвилині втратило перемогу у першому матчі Ліги Європи

"Динамо" на останній хвилині втратило перемогу у першому матчі Ліги Європи

Фото: Reuters

Кияни не зуміли подужати "Астану".

Київське "Динамо" у рамках 1 туру групової стадії Ліги Європи зіграло вдома внічию з "Астаною" з рахунком 2:2.

Підопічні Олександра Хацкевича першими відкрили рахунок у цьому протистоянні. Віктор Циганков на 11 хвилині зустрічі вивів свою команду вперед після точного удару з 20 метрів у кут воріт суперника. Зазначимо, що результативну передачу віддав Віталій Буяльський.

Утім, вже за десять хвилин гості несподівано відновили паритет у грі - Марін Анчіч вдало замкнув навіс з флангу від партнера по команді та спокійно розстріляв голкіпера киян - Дениса Бойка. Так рахунок на табло стадіону НСК "Олімпійський" став 1:1.

Коли здавалося, що команди підуть на перерву за нічийного рахунку, своє слово сказав Денис Гармаш - півзахисник "Динамо" вже у додатковий час до першого тайму обікрав воротаря "Астани", який на рівному місці не зумів зафіксувати м'яч у своїх руках, та переправив його точно за призначенням.

Друга половина зустрічі пройшла не так активно - команди почергого володіли м'ячем у центрі поля та дуже багато порушували правила. Ключовий епізод у грі відбувся на останній хвилині матчу - Роман Муртазаєв, який щойно вийшов на поле, приніс "Астані" нічию після точного удару головою з лінії воротарської.

Таким чином, "Динамо" після цього результату вже шість ігор поспіль не знає смаку перемог. У паралельному матчі цього квартету французький "Ренн" подужав чеський "Яблонець" з рахунком 2:1.

Коли пролунав фінальний свисток, вболівальники "Динамо" усім стадіоном освистали футболістів команди Олександра Хацкевича.

Повʼязані теми:

Наступна публікація