"Динамо" програло фіналісту Кубка Іспанії в заключному спарингу швейцарських зборів

"Динамо" програло фіналісту Кубка Іспанії в заключному спарингу швейцарських зборів

Фото: ФК Динамо Київ

Команда Мірчі Луческу не впоралася з "Атлетиком" Більбао.

Київське "Динамо" поступилося іспанському "Атлетику" Більбао в останньому контрольному матчі на другому тренувальному зборі у Швейцарії. Поєдинок завершився з рахунком 0:1.

Перемогу "баскам" приніс точний удар Іньякі Вільямса на 77-й хвилині зустрічі.

Зазначимо, що клуб із Більбао - фіналіст минулих двох розіграшів Кубка Іспанії, однак обидва поєдинки за трофей команда Марселіно Тораля програла. Минулого сезону "Атлетик" посів 10-те місце в Ла Лізі.

Другий тренувальний збір "біло-сині" розпочали з нічиєї проти швейцарського "Серветта" (1:1), а потім обіграли швейцарський "Сьон" (2:0), розгромили французький "Евіан" (3:0) програли французькій "Ніцці" (1:2) та перемогли швейцарський "Етуаль" (2:0).

Дивіться також: Літнє міжсезоння-2021: розклад та результати спарингів клубів УПЛ

  • На цьому другий тренувальний збір "біло-синіх" завершено. Далі кияни вирушать на третій мінізбір до Австрії, де зіграють два спаринги: 23 липня з берлінським "Уніоном", а 26 липня з переможцем Ліги Європи іспанським "Вільярреалом".
  • Новий сезон повинен був розпочатися 24 липня матчем за Суперкубок України "Динамо" - "Шахтар", але поєдинок перенесли на 22 вересня.
  • Стартовий тур в УПЛ заплановано на 23-26 липня, але "Динамо" пропустить його. Команда Мірчі Луческу розпочне сезон домашнім поєдинком 2-го туру проти "Вереса" у неділю, 1 серпня. Початок гри - о 19:30.

Повʼязані теми:

Наступна публікація