"Динамо" у принциповому матчі розтрощило "Маріуполь"

"Динамо" у принциповому матчі розтрощило "Маріуполь"

Фото: ФК Динамо Київ

Кияни знищили суперника у себе вдома.

Принциповий матч 18-го туру української Прем’єр-Ліги між "Динамо" та "Маріуполем" завершився впевненою перемогою киян на своєму полі.

Фінальний результат матчу – 5:1.

Рахунок у грі відкрили гості – на 27-й хвилині м'яч собі в актив записав Сергій Болбат. Та Денис Гармаш одразу ж відповів влучним ударом у ворота суперника (29). А під кінець першого тайму ударом головою Віктор Циганков вивів господарів уперед (45+3).

З 69-ї хвилини "Маріуполю" довелося грати удесятьох – поле залишив Сергій Яворський, який отримав другу жовту карту за фол проти Мораеса. Якраз бразилець, оформивши дубль, і відзначився третім і четвертим м’ячами у ворота суперника (75, 84).

Фінальну крапку  у цій грі поставив Дерліс Гонсалес (90).

Тож, тепер на рахунку "синьо-білих" 38 балів і вони на другій позиції продовжують переслідувати "Шахтар", "Маріуполь" з 20-ма балами на 7-й позиції.

Нагадаємо, що раніше "Динамо" відмовилося їхати на гру у Маріуполь у 7-му турі УПЛ через питання безпеки, потім команді присудили технічну поразку, а Апеляційний комітет ФФУ відхилив апеляцію клубу. Кияни зверталися до "Маріуполя" з пропозицією переграти матч, проте суперник не пристав на неї і тепер "Динамо" звернулися до суду Лозанни.

Динамо - Маріуполь - 5:1. Відео матчу

Динамо - Маріуполь - 5:1. Відео матчу

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація