Вилучення Сидорчука, гол на останніх хвилинах: "Динамо" втратило перемогу над командою Реброва в Лізі чемпіонів

Вилучення Сидорчука, гол на останніх хвилинах: "Динамо" втратило перемогу над командою Реброва в Лізі чемпіонів

"Ференцварош" — "Динамо"

Кияни виграли перший тайм з рахунком 2:0.

Київське "Динамо" зіграло внічию з угорським "Ференцварошем" у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні "Групама" в Будапешті завершився з рахунком 2:2Киевляне выиграли первый тайм со счетом 2:0.

Автором першого гола у грі став Віктор Циганков. На 28-й хвилині він реалізував пенальті, який був призначений за гру рукою у власному штрафному майданчику українським легіонером чемпіона Угорщини Ігорем Харатіним.

На 41-й хвилині "Динамо" збільшило перевагу в рахунку. Віталій Буяльський, уникнувши офсайду, прорвався правим флангом і викотив м'яч вже на порожні ворота Карлосу Де Пені - уругваєць не підвів.

У цілому, перший тайм пройшов у рівній боротьбі, але дався взнаки вищий клас у віце-чемпіона України.

"Ференцварош" — "Динамо"

Друга половина зустрічі почалася з контролю м'яча у виконанні "Динамо". Однак на 59-й хвилині господарі несподівано забили. Оборона киян дала можливість пробити з меж штрафного майданчика Токмаку Нгуєну, а той потрапив під саму штангу без шансів для Дениса Бойка.

Після цього чемпіону Угорщини вдалося вирівняти гру, але небезпечних моментів біля воріт Бойка не було. Однак на 86-й хвилині всерйоз ускладнило завдання для "Динамо" щодо збереження рахунку вилучення за повторне попередження Сергія Сидорчука.

"Ференцварош" — "Динамо" / Фото: Associated Press

Цим і скористався "Ференцварош". На 90-й хвилині Франк Болі приніс нічию команді Сергія Реброва, перегравши Бойка ударом із близької відстані.

  • "Динамо" з 1 очком після двох зіграних турів займає 3-є місце у своїй групі. "Ференцварош" (1 бал) йде останнім.
  • Третій тур - 4 листопада (22:00): "Барселона" - "Динамо", "Ференцварош" - "Ювентус".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Ліга чемпіонів УЄФА
Наступна публікація