"Динамо" - "Зоря": рекорд з відвідуваності та поява на трибунах відомого тренера

"Динамо" - "Зоря": рекорд з відвідуваності та поява на трибунах відомого тренера

Фото: ФК Динамо Київ

У цій зустрічі не обійшлося й без травм гравців.

Центральний поєдинок 26 туру української Прем'єр-ліги між київським "Динамо" та луганською "Зорею" залишиться у пам'яті завдяки декільком цікавим фактам.

Перше, на що варто звернути увагу, так це на рекорд з відвідуваності, який встановили глядачі на стадіоні ім. Лобановського у Києві. Поєдинок між цими командами став найвідвідуванішим у 2018 році. На гру між "Динамо" та "Зорею" прийшли подивитися 12876 вболівальників. Зазначимо, що це тільки другий випадок, коли кількість глядачів перевищила 10 тисяч. Перший раз така кількість глядачів була присутня на матчі "Маріуполь" - "Динамо" (10742).

Другим цікавий фактом цієї зустрічі стала поява екс-тренера лондонського "Челсі" Авраама Гранта. За інформацією zbirna.com, Грант був помічений у компанії футбольних агентів.

Подейкують, що Грант може стати наступним головним тренером "Динамо". Зараз керманич тренує індійський "Норд-Іст Юнайтед".

Фото: zbirna.com

Не обійшлося у цьому протистоянні без поганих новин. Травми отримали півзахисник киян Микола Шапаренко та захисник луганчан Василь Прийма. Як повідомляє zbirna.com, у Шапаренка було діагностовано розтягнення зв'язок ключиці. Детальніше про його пошкодження та терміни відновлення стане відомо трохи пізніше.

Що стосується Прийми, то за словами головного тренера Юрія Вернидуба, він отримав важку травму. На відміну від Шапаренка, Василь травмувався перед початком зустрічі. У нього перелом колінного суглоба.

Також травму отримав й інший футболіст "Зорі" Олександр Караваєв, який підвернув голеностоп.

Нагадаємо, що гра між "Динамо" та "Зорею" завершилася розгромною перемогою киян з рахунком 4:0. Наразі в активі підопічних Олександра Хацкевича 57 балів та 2-е місце у турнірній таблиці. "Зоря", своєю чергою, з 37 пунктами розташовується на 4-й сходинці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація