Дитина перервала матч відбору ЧС-2022 Україна - Франція: відео забігу потрапило в Мережу

Дитина перервала матч відбору ЧС-2022 Україна - Франція: відео забігу потрапило в Мережу

Фото: Associated Press

Казус трапився в другому таймі.

Поєдинок 5-го туру відбіркового турніру Чемпіонату світу-2022 між збірними України та Франції не обійшовся без порушень з боку уболівальників. У другому таймі матч на НСК "Олімпійський" у Києві було перевано через дитину.

Читайте також: Відбір на ЧС-2022: групи і турнірні таблиці

На 75-й хвилині матчу підліток зумів проватися на поле. За ним одразу погнався стюард, але хлопчик біг досить швидко і зміг перетнути центральне коло. Врешті-решт співробітник стадіону наздогнав порушника, щоб забрати того з поля.

Коли стюард разом з хлопчиком залишали газон "Олімпійського", до них підійшов півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко та щось сказав. Після цього дитина в супроводі стюарда вийшла за межі поля і матч продовжився.

"Найшвидший ривок у матчі", - з гумором підписав опубліковане відео інциденту блогер Дмитро Поворознюк.

Цей епізод не повністю потрапив до трансляції поєдинку, оскільки УЄФА вимагає не показувати подібних речей в ефірі, щоб не спонукати охочих повторювати порушення знову.

Зазначимо, що "синьо-жовті" зіграли внічию з Францією (1:1). Після поєдинку українську збірну розхвалили в соцмережах.

Читайте також: "Ми - у грі, шанси ще є": Петраков прокоментував нічию збірної України з Францією

  • Після п'яти матчів відбору ЧС-2022 в активі української збірної 5 очок. "Синьо-жовті" посідають третє місце у групі D, де лідирують із 9 балами французи.
  • Наступний матч у відборі ЧС-2022 збірна України зіграє 9 жовтня в гостях із Фінляндією.
  • Переможці груп безпосередньо вийдуть до фінальної стадії ЧС-2022. Команди, що посіли другі місця, і дві найкращі збірні Ліги націй УЄФА-2020/21, які не забезпечили собі путівку на мундіаль, позмагаються у двораундовому плейоф за останні три путівки на світову першість.

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що після матчу з Францією розташування збірної України залишили 7 футболістів. У середу, 8 вересня, "синьо-жовті" в Пльзені проведуть товариський матч проти Чехії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відбір на ЧС-2022
Наступна публікація