Дно пробито: тренер чемпіона Італії привітав "Зеніт" з виграшем першості країни-агресорки

Дно пробито: тренер чемпіона Італії привітав "Зеніт" з виграшем першості країни-агресорки

Головний тренер "Наполі" Лучано Спаллетті / Фото: facebook.com/SSCNapoli

Лучано Спаллетті потрапив у скандал, зізнавшись у любові до санкт-петербурзького клубу.

Головний тренер "Наполі" Лучано Спаллетті, який нещодавно став чемпіоном Італії, вирішив привітати пітерський "Зеніт" з перемогою в чемпіонаті Росії.

64-річний італійський фахівець записав відеозвернення до санкт-петербурзького клубу, який очолював від 2009 до 2014 року.

Керманич "партенопейців" заявив про схожість життєвих принципів "Наполі" та "Зеніта", зізнавшись у любові до команди з країни-терористки.

"Якщо "Наполі" перемагає у чемпіонаті, якщо "Зеніт" стає чемпіоном, це означає, що і ми, і "Зеніт" – чемпіони подвійно! Ми любимо ті самі речі: море, небо, у нас однакові кольори. І нам, і "Зеніту" подобається вигравати трофеї.

Вітаю боса, Олексія Міллера! Вітаю мого друга, Сергія Семака! Вітаю футболістів та всю команду "Зеніт"! Я вас люблю! Давай, "Зеніт"!, – сказав Спаллетті.

Нагадаємо, після початку повномасштабного російського вторгнення до України УЄФА відсторонив клуби та збірні РФ від участі в турнірах під своєю егідою. Згодом "бан" було подовжено, російським командам заборонили брати участь у міжнародних змаганнях і в сезоні-2022/23.

На початку 2023 року Спортивний арбітражний суд (CAS) відхилив апеляцію РФ на усунення клубів і збірних від міжнародних змагань.

Читайте також:

Ліга чемпіонів онлайн: розклад і результати матчів 1/2 фіналу

Cьома перемога поспіль: "Ліверпуль" розгромом впритул наблизився до зони Ліги чемпіонів (відео)

Інтер – Мілан: де дивитися і ставки букмекерів на матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Повʼязані теми:

Наступна публікація