Другий поспіль гол білоруського новачка допоміг "Динамо" перемогти дворазового чемпіона Швейцарії

Другий поспіль гол білоруського новачка допоміг "Динамо" перемогти дворазового чемпіона Швейцарії

Фото: ФК Динамо Київ

Київський клуб обіграв "Сьон" у контрольному спарингу.

Київське "Динамо" здобуло перемогу над швейцарським "Сьоном" в другому товариському поєдинку на другому навчально-тренувальному зборі у Швейцарії. Зустріч завершилася на користь "біло-синіх" з рахунком 2:0.

На 24-й хвилині український клуб вивів вперед Жерсон Родрігес - люксембуржець не забив пенальті, але на добиванні розстріляв порожні ворота. А вже через три хвилини перевагу команди Луческу подвоїв білоруський новачок "Динамо" Ілля Шкурін, який перебрався до Києва на правах оренди з московського ЦСКА.

Це перша перемога киян на другому тренувальному зборі. Раніше "біло-сині" не зуміли обіграти швейцарський "Серветт" (1:1). Нічию для "Динамо" тоді також врятував Шкурін, тому гол у ворота "Сьона" став для 21-річного форварда другим поспіль за столичний клуб.

  • "Сьон" - дворазовий чемпіон Швейцарії. Минулого сезону команда фінішувала 9-ю в національному чемпіонаті.

Дивіться також: Літнє міжсезоння-2021: розклад та результати спарингів клубів УПЛ

  • Другий тренувальний збір "біло-синіх" триватиме до 20 липня. Всього під час нього столичний клуб проведе шість товариських матчів.
  • Новий сезон повинен був розпочатися 24 липня матчем за Суперкубок України "Динамо" - "Шахтар", але поєдинок перенесли на 22 вересня.
  • Стартовий тур в УПЛ заплановано на 23-26 липня, але "Динамо" може пропустити його. Команда Мірчі Луческу повинна була зіграти проти "Олімпіка", який знявся з УПЛ

Повʼязані теми:

Наступна публікація