Дубль Обамеянга приніс "Арсеналу" впевнену перемогу над "Бернлі" в АПЛ

Дубль Обамеянга приніс "Арсеналу" впевнену перемогу над "Бернлі" в АПЛ

Фото: Reuters

"Каноніри" продовжують гонитву за топ-4.

Лондонський "Арсенал" у рамках 18 туру англійської Прем'єр-ліги розібрався в рідних стінах з "Бернлі" з рахунком 3:1.

Підопічні Унаї Емері відкрили рахунок вже на 14 хвилині зустрічі. П'єр-Емерік Обамеянг відгукнувся на передачу з лицьової від Сеада Колашинаца та завдав точного удару з меж штрафної точно в кут воріт.

Фото: Reuters

На цьому габонський форвард не зупинився. Не встигли вболівальники зайняти свої місця на трибунах після перерви, як Обамеянг оформив дубль. Нападник "Арсенала" пробив з середньої дистанції точно в ближній кут воріт Джо Харта.

Фото: Reuters

Утім, гості не збиралися зупинятися та, як наслідок, відновили інтригу в матчі на 63 хвилині. Ешлі Барнс після передачі у виконанні Кевіна Лонга скоротив відставання команди до мінімуму.

Але все ж останнє слово в цій дуелі було за господарями. Алекс Івобі, який з'явився у грі лише на 78 хвилині, встановив остаточний рахунок на табло вже у додатковий час.

Фото: Reuters

Перегравши "Бернлі", "Арсенал" продовжив гонитву за місце в Лізі чемпіонів. Наразі в активі "канонірів" 37 балів та п'ята позиція. Стільки ж очок має "Челсі", але підопічні Маурісіо Саррі проведуть свій матч цього туру трохи пізніше. Що стосується "Бернлі", то вони залишилися з 12 пунктами на 18 сходинці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація