Дубль Роналду приніс "Ювентусу" перемогу над "Сампдорією"

Дубль Роналду приніс "Ювентусу" перемогу над "Сампдорією"

Фото: Reuters

Арбітр скасував гол на останніх хвилинах.

"Ювентус" у матчі 19-го туру чемпіонату Італії здобув непросту перемогу над "Сампдорією" - 2:1.

Туринці відкрили рахунок в дебюті поєдинку – Кріштіану Роналду змістився з лівого флангу в центр та точним ударом пробив у нижній кут воріт генуезців.

Фото: Reuters

Після голу "Ювентус" продовжив впевнено контролювати м’яч, але одна з нечисленних атак "Сампдорії" завершилася тим, що Емре Джан ненароком зіграв рукою у своєму штрафному майданчику - пенальті. До м’яча підійшов Фабіо Квальярелла та відновив паритет у грі. 35-річний Фабіо забив у дев’ятому матчі поспіль, повторивши досягнення Давіда Трезега 13-річної давності.

Фото: Reuters

У другому таймі "Стара синьйора" притисла суперника до його воріт та мала багато нагод, щоб відзначитися. На 59-й хвилині Аудеро врятував свою команду, відбивши м’яч кінчиками пальців у поперечину після удару Роналду.

Втім, вже за три хвилини Алекс Феррарі зробив новорічний подарунок "Ювентусу". Захисник не прибрав руку після подачі з правого флангу та "привіз" пенальті на свої ворота. Вирок холоднокровно виконав ніхто інший, як зірковий португалець, оформивши дубль.

Фото: Reuters

На останніх хвилинах "Сампдорія" могла врятуватися. Ріккардо Сапонара ідеальним пострілом у дев’ятку, здавалося, приніс генуезцям жадану нічию, але рефері після перегляду відеоповтору скасував гол, зафіксувавши офсайд у італійського півзахисника.

Фото: Reuters

Після цієї перемоги "Ювентус" з 53 очками закріпив своє лідерство в Серії А. Відстань від "Наполі", який йде другим, збільшилася до 12 пунктів.

"Сампдорія" з 29 очками розташувалася на п’ятій сходинці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація