Дуель "Шахтаря" та "Динамо", нічийний синдром у єврокубках та плач Ярослава - дивись у "Профутболі"

Дуель "Шахтаря" та "Динамо", нічийний синдром у єврокубках та плач Ярослава - дивись у "Профутболі"

Анонс програми за 10 листопада.

Цієї неділі дивись у програмі "Профутбол" на каналі 2+2:

НАЙКРАЩИЙ СЕРІАЛ ОСЕНІ: Сюжет від "Шахтаря" та "Динамо". Нова глава у великій історії Всеукраїнського дербі - матч 14 туру УПЛ у Харкові. Огляд гри, оцінки, коментарі від гравців, тренерів, ведучих, журналістів та експертів.

14 ТУР УПЛ: "Десна" проти "Дніпра-1" та "Зоря" проти "Колоса". Огляди поєдинків, експертні оцінки та думки учасників ігор.

ПЛАЧ ЯРОСЛАВА: Куди пішов Ракицький зі збірної України. Колишній гравець донецького "Шахтаря" та збірної України заявив про своє прощання зі збірною. Реакція програми та українських шанувальників футболу.

ГРІЗНИЙ ІВАН: Як українець Петряк збурив футбольний Будапешт. Ексклюзив, який підготував журналіст Профутболу Максим Опанасюк. Український футболіст, що виступає в Угорщині про свою гру, зміну клубу, стосунки з вболівальниками, які боляче сприйняли його переїзд з Будапешту до Секешфегервару.

НЕ ПРОГРАЛИ ЧИ НЕ ПЕРЕМОГЛИ: Нічийний синдром українських клубів у євротурнірах. Два тури поспіль у Лізі Чемпіонів та Лізі Європи представники України завершують матчі тільки внічию. Хто здобув, а хто втратив за цих результатів?

Дивись "Профутбол" щонеділі о 23:00 онлайн на ТСН Проспорт.

Наступна публікація