Джошуа — Ф'юрі: журналіст назвав суму, яку повинен вимагати Усик за санкціонування бою

Джошуа — Ф'юрі: журналіст назвав суму, яку повинен вимагати Усик за санкціонування бою

Олександр Усик / Фото: facebook.com/K2Ukraine

Наш співвітчизник все ще не схвалив поєдинок двох британців.

Журналіст Скотт Гілфойд дав пораду українському боксеру Олександру Усику щодо ситуації з можливим об'єднавчим чемпіонським боєм у суперважкій вазі між британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

ПРОМОУТЕР ПРИГРОЗИВ УСИКУ, ЯКЩО ТОЙ ЗІРВЕ БІЙ ДЖОШУА І Ф'ЮРІ

"П'ять мільйонів доларів здаються справедливою ціною для Усика, щоб він відійшов убік, враховуючи, що він, ймовірно, втратить саме таку суму, не отримавши титульний бій проти Джошуа.

Усику доведеться чекати цілий рік, щоби битися з переможцем у двох боях Джошуа проти Ф'юрі, які відбудуться 2021 року. Олімпійський чемпіон 2012 року Усик — не молодий хлопець. Він не той боксер, який може дозволити собі викинути рік своєї кар'єри, щоб Джошуа та Ф'юрі билися двічі.

Якщо Усик не отримає від Джошуа поступок у фінансовому питанні, для нього немає сенсу розчищати йому шлях для бою з Ф'юрі. Чорт забирай, для Усика було б за краще упиратися й чекати, доки Джошуа звільнить титул WBO.

Для Усика немає сенсу давати згоду на бій Джошуа Ф'юрі, якщо тільки йому не дадуть таку ж суму, яку б він отримав за бій проти Ентоні за пояс WBO", — написав Гілфойд у статті на Boxing News 24.

  • 31-річний Джошуа, нокаутувавши болгарина Кубрата Пулєва, здобув 24-ту перемогу (22 — нокаутом) у професіоналах за однієї поразки.
  • Усик у ніч на 1 листопада переміг Дерека Чісору в бою за звання обов'язкового претендента на пояс WBO.
  • Наступний бій Джошуа зобов'язаний провести проти Усика, як обов'язкового претендента на титул WBO.
  • Якщо Джошуа погодить бій із Ф'юрі і не зможе домовитися про відстрочку поєдинку з Усиком, Ентоні буде змушений відмовитися від пояса WBO.

Раніше стала відома сума, яку вимагав Усик за відстрочку бою з Джошуа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація