Екс-футболіст збірної України: хотілося б помилятися, але шансів у "Динамо" мало

Екс-футболіст збірної України: хотілося б помилятися, але шансів у "Динамо" мало

Екс-футболіст збірної України: хотілося б помилятися, але шансів у "Динамо" мало

Фото: zzaharr.livejournal.com

Максим Калініченко зробив прогноз на зустріч киян у Лізі Європи.

Колишній гравець збірної України та дніпровського "Дніпра" Максим Калініченко поділився думками щодо поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи між італійським "Лаціо" та київським "Динамо".

Експерт програми Профутбол вважає, що у команди Олександра Хацкевича мало шансів проти такого суперника, який наразі посідає 4 сходинку у турнірній таблиці чемпіонату Італії.

"Як ми бачили по матчах з АЕКом, "Вересом" і "Зорею", питання до гри "Динамо" є. Команда ще не набрала потрібних кондицій. Так, гра в атаці більш-менш проявляється, але до всіх інших ліній існують виправдані претензії.

На даний момент, "Лаціо" сильніший за "Динамо". Для того щоб грати на рівних з цим клубом, кияни повинні істотно додати в багатьох аспектах гри. Претензії можна пред'явити не тільки окремим гравцям оборони, а й до всієї команди в цілому. Хотілося б помилятися, але шансів у "Динамо" мало. Так, це футбол і гра може повернутися в будь-яку сторону, але зараз важко сказати, що саме кияни зможуть протиставити римлянам. Ми прекрасно знаємо козирі "Лаціо" і варто сказати, що "біло-синім" буде дуже важко. Проте, сподіваємося на позитивний результат", - цитує слова Калініченко dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, що зустріч між "Лаціо" та "Динамо" відбудеться 8-го березня 2018 року у Римі. Початок матчу о 22:05 за київським часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація